Sex och gåvor i äktenskapet

Män älskar detaljer. Därför inga filosofiska avvikelser. Alla regler är bara till punkten.
Regel 1. Du borde ha sex så att hon inte har den maktlösa önskan att prata med dig. Du behöver inte ordna maraton varje dag, du kommer att tortera, men flera gånger i veckan är ett måste.
Regel 2. Gör något trevligt varje vecka. Behandla med blommor, en resa till en restaurang eller en billig present. Men inte varje dag. Bättre att organisera en fest en gång i veckan.
Regel 3. Lyssna kvinna. Men inte som om hon pratar med väggen, utan med reaktioner. Nod, skratta där det behövs, säg “ja”, men inte ständigt och ställ kontra frågor från serien: “och du?”, “och hon?”, “och du?”,” Och vad är hon?” Övrig.
Regel 4. Träffa inte hennes flickvänner. De kommer inte att ha en chans att anklaga dig för något, och du kommer att rädda dig själv från frestelse. Det är bättre att hitta tio kvinnor som inte är bekanta med din flickvän på sidan än att av misstag vara med sin vän i sängen. Ta hand om dina nerver.
Regel 5. https://butikunder.com/ Stäng av ditt utrymme. Det måste finnas en plats där du inte kan röra vid någonting, flytta papper, ta bort dokument från en dator eller gräva i poster. Minst en gång i veckan ska var och en av er göra något själv. Du går till gymmet och låter henne gå till mamma. Eller så går du och dina vänner till baren och låter henne ta reda på hur mamma mår.
Regel 6. Dela tydligt ansvarsområden runt huset och gå inte med på att vara ansvarig för något tillsammans. Bestäm omedelbart att du tar med matvaror, så förbereder hon middag, eller så går du efter barnet och hon städar lägenheten.
Regel 7. Det är viktigt att komma ihåg att mannen måste vara i fronten. Det är han som går, och hela hans familj följer honom. Alla bör räkna med dina beställningar. Hustrun ska inte spendera en stor summa pengar utan att berätta, och barnen måste, innan de lämnar huset med en övernattning, meddela dig om detta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »