fenylpiracetam vs. Modafinil: wat zijn verschillen en overeenkomsten??

MBBS, MD – Psychiatrie, Consulent Psychiater

MBBS, doctor in de geneeskunde MD

Hoofd Modafinil-onderzoeker

Wat zijn Modafinil-geneesmiddelen??

Modafinil is een voorgeschreven medicijn dat wordt gebruikt om de waakzaamheid te verbeteren bij volwassen patiënten met gediagnosticeerde slaapstoornissen sleep. Modafinil geneest geen slaapstoornissen – het is een krachtig middel om slaapproblemen te verbeteren.

Het is alleen goedgekeurd door de Food and Drug Administration (FDA) als een waakzaamheidsbevorderend medicijn vanwege overmatige slaperigheid overdag geassocieerd met narcolepsie, obstructieve slaapapneu (OSA) en slaapstoornis in ploegendienst (SWSD).

Artsen breiden het gebruik van modafinil uit tot buiten het goedgekeurde voorgeschreven gebruik vanwege de veiligheid en werkzaamheid ervan. Veel artsen schrijven modafinil ‘off-label’ of ‘lifestyle’-gebruik voor aan patiënten die vergelijkbare symptomen van slaapstoornissen vertonen. Dergelijke aandoeningen kunnen zijn: chronisch vermoeidheidssyndroom, depressieve stoornis, aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit (ADD/ADHD), de ziekte van Alzheimer, depressie, door multiple sclerose veroorzaakte vermoeidheid, cognitieve stoornis bij schizofrenie, misbruik van methamfetamine, leeftijdsgebonden geheugenverlies, apathie in de ouderen, jetlag, vermoeidheid en andere gerelateerde aandoeningen vanwege het vermogen om de concentratie, focus te verbeteren & herstel van de waakzaamheid en andere voordelen van modafinil.

Met de potentie van modafinil en uitgebreid onderzoek is het een medicijn dat andere indrukwekkende voordelen biedt buiten slaapgerelateerde aandoeningen. Genoemd als ‘s werelds eerste veilige “slimme drug”, gebruiken verschillende mensen uit alle lagen van de bevolking modafinil off-label vanwege de cognitieve verbeterende effecten – als een cognitieve versterker & productiviteitsverhoger.

Hoe wordt beloond met cognities en productiviteit?? Het effectieve werkingsmechanisme van Modafinil bindt zich aan bepaalde neurotransmitters in het menselijk lichaam die een belangrijke rol spelen bij het verminderen van de adequate productie van dopamine – een belangrijke chemische neurotransmitter in het lichaam die de hersenzenuwen gebruiken om effectief met elkaar te communiceren. Zonder effectieve dopamineconcentratie in je hersenen raken bepaalde neurotransmitters uit balans en kunnen ze niet communiceren zoals ze zouden moeten en worden de relaties met elkaar aangetast, wat leidt tot bepaalde gezondheidsproblemen zoals slechte cognitie, geheugen en slaap, evenals depressie, vermoeidheid, onder andere. andere gerelateerde problemen. Naast dopamine-verhogende effecten verhoogt modafinil ook de activiteit van andere essentiële neurotransmitters zoals orexine, histamine, & noradrenaline.

Door de dopamineconcentraties in sommige hersengebieden te verhogen, beloont het met effecten zoals een verhoogde bloedstroom, bevorderde waakzaamheid, waakzaamheid, & alertheid en verbeterde energie, geheugen, focus, & uitvoerend functioneren van de hersenen naast andere gunstige effecten.

Hoewel het een cognitief versterkend medicijn kan zijn voor studenten en anderen, prezen verschillende mensen – werknemers, zakelijke professionals (vooral de technische industrie), astronauten, militairen en anderen het als de ultieme productiviteitsverhoger die helpt om complexe taken uit te voeren die uiteindelijk verhoog de beoogde eindproductiviteit. Modafinil is zonder twijfel een krachtpatser als het gaat om het verbeteren van mentale focus, concentratie & denken.

Bij gezonde personen die modafinil gebruiken, verbetert het effectief de planning en nauwkeurigheid van bepaalde cognitieve taken. Tel dit als een ander bijkomend voordeel. Het is hetzelfde als hoe amfetamine en methylfenidaat ook de prestaties van gezonde individuen bij bepaalde cognitieve taken verbeteren [1],[2].

Modafinil kan ook helpen uw productiviteit te verhogen. Experts gebruiken het stiekem voor krachtige effecten zoals verhoogde concentratie en onbeperkte energie. Een toenemend aantal gezonde ondernemers gebruikt deze “slimme drug” veilig om zichzelf een concurrentievoordeel of mentale scherpte en waakzaamheid te geven tijdens lange dagen en late nachten om een ​​startup in een vruchtbare staat te brengen. En als ondernemer word je een actieve bedrijfsbegrafenis die iemands geweldige startup vreedzaam zal begraven vanwege lage productiviteit en competitieve outrun. Effecten van het ploppen van een “slimme pil” zoals modafinil zijn onder meer verhoogde productiviteit, aandacht, motivatie, mentale helderheid en cognitieve vaardigheden. Van Adderall en Ritalin is bekend dat ze vergelijkbare effecten bieden zoals Modafinil – een “slimme drug” die op de markt wordt gebracht als niet-verslavend – waardoor het de #1 gloeiend hete handelswaar is [3]. Hoe zit het met fenylpiracetam?? Kun je het vervangen door Modafinil??

Wat is fenylpiracetam??

Met dezelfde effecten als modafinil, is het geen verrassing om te bedenken dat fenylpiracetam een ​​van de meest populaire hersenstimulantia is die de cognitie, de stemming, het geheugen en het fysieke functioneren van het menselijk lichaam verbetert.

Als je populaire noötropica associeert met studenten die het gebruiken om de hele nacht op te blijven voor examens of krachtige zakenmensen die hun productiviteit proberen te verhogen, waar kun je fenylpiracetam dan mee associëren?? Het kan net als modafinil zijn, maar dit medicijn heeft bekendheid gekregen vanwege de verbeterde fysieke functie.

In 2006 werd de Russische Olympische biatleet Olga Pylelev bijvoorbeeld van een zilveren medaille beroofd, alleen vanwege het gebruik van het stimulerende middel Carphedon. Ook Anton Reshetnikov, een Russische wielrenner, werd in 2007 geschorst bij de International Cycling Union alleen vanwege het gebruik van Carphedon en Furosemide [4].

Carphone is een andere versie van het geneesmiddel fenylpiracetam. Het verschilt van Piracetam vanwege de toevoeging van een fenylgeneesmiddelgroep. De fenylklasse van geneesmiddelen stelt fenylpiracetam in staat om de bloed-hersenbarrière veel gemakkelijker te passeren dan met piracetam. Er kan worden gezegd dat het een geavanceerd medicijn is van Piracetam. Fenylpiracetam is beter biologisch beschikbaar en heeft een langere halfwaardetijd dan Piracetam. Vanwege deze eigenschappen van fenylpiracetam wordt geschat dat het tussen de 20 – 60 keer sterker is dan piracetam.

Dit medicijn werd begin 1980 in Rusland ontwikkeld en werd gebruikt om de waakzaamheid en productiviteit van kosmonauten op ruimteschepen te vergroten [5]. Tegenwoordig wordt het echter in Rusland op de markt gebracht als een receptgeneesmiddel met de naam Nootropil.

Nu, aangezien dit medicijn veel voorkomt in sport en andere productiviteitsgebieden, hoe werkt het?? Wat zijn de voordelen ervan?? Carfedon verbetert zowel de stemming als de cognitie. Hoewel het zeer effectief en veilig is, werkt het als een milde stimulans en, uniek, werkt het krachtig om het fysieke uithoudingsvermogen en de weerstand tegen kou te verbeteren. Als gevolg hiervan wordt het gebruikt om zowel fysieke als mentale prestaties te verbeteren, net zoals modafinil dat doet. Daarom gebruiken bodybuilders het met zijn toegevoegde effecten soms ook voordat ze gaan sporten [6].

Als een cognitieve versterker met belonende effecten, werkt fenylpiracetam op dezelfde manier als andere racetams – het verbetert het geheugen, de focus en de concentratie. Als een zeer krachtige stemmingsverbeteraar verlaagt het ook depressie en angst, net als Aniracetam.

Fenylpiracetam verbetert zeker de individuele geheugenfunctie en werkt als een antidepressivum [5]. Het heeft een neuroprotectief effect dat sterker is dan dat van Piracetam. Het functioneert effectief door de bloedtoevoer naar de hersenen te vergroten, waardoor cognitieve functies in een hogere mate kunnen worden behouden en de overlevingskans wordt verhoogd.

Onderzoek toont aan dat patiënten met encefalopathie, als ze fenylpiracetam-medicatie kregen, hun geheugen, motorische coördinatie, aandacht modafinil experience, verminderde angst en depressie, verminderde ledematen en gezichtsspierzwakte verbeterden. Een hoger percentage patiënten werd actiever [7]. Ook vermindert dit medicijn aanvallen bij muizen (volgens onderzoek) en, in combinatie met anti-epileptica, vermindert het de aanvalsactiviteit bij epileptische patiënten aanzienlijk [8].

Als stimulerend middel zou dit medicijn qua effecten en voordelen op Adderall lijken. Het heeft echter geen ernstige negatieve effecten.

Hoe werkt het? Het werkt precies zoals modafinil functioneert bij het beïnvloeden van menselijke neurotransmitters in de hersenen. Fenylpiracetam beïnvloedt acetylcholine-, glutamaat-, dopamine-, GABA-A- en serotoninereceptoren [9]. Het is indrukwekkend dat mensen dit medicijn gebruiken vanwege de effecten op bepaalde chemische stoffen in het lichaam die cognitie, geheugen, stemming en concentratie bevorderen.

Hoewel Phenylpiracetam in Rusland in beperkte mate is onderzocht, blijft het een krachtig geneesmiddel waarvan is bewezen dat het effectief is bij het herstellen van neurologische functies, helpt bij het verlagen van depressie en op een attent niveau helpt bij het stimuleren van cognitieve functies bij individuen met organische hersenlaesies (elke vorm van abnormale weefsel in of op hersenweefsel).

Vergelijk Modafinil en Fenylpiracetam

Wat is uw fenylpiracetam versus?. modafinil-ervaring? Als het gaat om hoe deze medicijnen de cognitie, het geheugen en de productiviteit verbeteren, zijn de effecten van deze medicijnen subjectief hetzelfde. Degenen die beide geneesmiddelen hebben gebruikt, kunnen opmerken dat fenylpiracetam subtieler is, maar vanwege hetzelfde werkingsmechanisme – wat betreft hoe het bepaalde neurotransmitters in de hersenen beïnvloedt, zijn de effecten ervan zeer vergelijkbaar.

Fenylpiracetam onderscheidt zich meer van modafinil omdat de effecten veel sneller optreden. Het kan moeilijk zijn om de beste cognitieve versterker te kiezen. De sleutel tot het verkrijgen van de beste resultaten met fenylpiracetam is consistent te zijn en de beste dosissterkte te vinden die voor u werkt. Begin met een lage dosis en verhoog deze consequent. Dit kan lang duren, maar als je het eenmaal hebt, worden de voordelen goudkleurig. Carfedon is een goede keuze voor een bepaalde groep mensen en het is veel goedkoper dan modafinilaf. Lees recensenten op Reddit over beide medicijnen en trek je conclusies [10].

Hoe kunnen we modafinil en fenylpiracetam vergelijken?? Er zijn verschillende redenen waarom mensen de noötropische stapels naast modafinil of fenylpiracetam gebruiken use. Enkele van de redenen voor het nemen van een stapel van bepaalde medicijnen kunnen zijn:

 • om de weerstand tegen de kou te vergroten;
 • om het geheugen op lange termijn te helpen herinneren & vorming;
 • om slaapproblemen te minimaliseren;
 • om de depressie te bestrijden;
 • voor het stimuleren van probleemoplossende vaardigheden (zoals denkkracht) & cognitieve versterker geneeskunde).

Modafinil staat op de lijst van verboden producten voor gebruik tijdens wedstrijden door atleten door het Wereldantidopingagentschap (WADA), evenals fenylpiracetam. Een andere aanzienlijke overeenkomst tussen de twee geneesmiddelen is dat ze de gebruiker allebei blootstellen aan bijna dezelfde negatieve effecten die als gering worden beschouwd wanneer de gebruiker gezond is en de juiste doseringen neemt.

U kunt overwegen een van de twee te gebruiken, omdat ze allemaal vergelijkbare resultaten opleveren. Houd u bij het gebruik van beide geneesmiddelen aan de instructies van uw medisch specialist voor positieve effecten van hoge kwaliteit.

Waar deze medicijnen online te kopen zonder Rx?

Met name racetams zijn enkele van de best onderzochte, de oudste cognitieve versterkende medicijnen en ze hebben zeer weinig bijwerkingen. Fenylpiracetam geeft je behoorlijk veel energie – verbetert de leerprocessen en het opslaan van voorwaardelijke vaardigheden [13]. Dit effect is hetzelfde als de voordelen van modafinil.

Als u bedenkt waar u een ‘slimme medicijn’ kunt kopen, raden we de volgende beste e-apotheken aan die er zijn om u hoogwaardige medicijnen te leveren die afkomstig zijn van goedgekeurde fabrikanten.

ModafinilXL.com

ModafinilXL doet wat het belooft. Recensies vermelden meer – een vertrouwde modafinil-leverancier die echte nootropics biedt tegen extreem lagere kosten. Geen prijsstijgingen van deze ‘smart drug’-verkoper. Elke koper komt in aanmerking voor kortingen, aanbiedingen en kortingsbonnen die de totale “smart drug”-kosten van modafinil en armodafinil helpen verlagen.

Het belangrijkste is dat een modafinil-koper 20% korting kan krijgen door Bitcoin als betaling te gebruiken. Het heeft ook andere betalingsopties. Deze leverancier biedt ultrasnelle verzending naar de meeste delen van de wereld – behalve niet naar een paar vermelde bestemmingen.

Winkelen bij deze verkoper is geweldig. Ontvang gratis standaardverzending voor bestellingen van $ 130 en meer. Als u de Express Mail Service (EMS) kiest als uw favoriete bezorgoptie, is het gratis voor bestellingen van meer dan $ 180. Interessant is dat een klant een kortingsbon van $ 30 krijgt voor het achterlaten van een recensie en $ 25 korting voor een terugkerende koper.

We raden aan om modafinil van ModafinilXL te kopen voor klanten die in de VS, het VK en Australië wonen. De levering van deze leverancier is 100% gegarandeerd. Maar in zeldzame gevallen, als je pakket vast komt te zitten bij de douane of zoekraakt, krijg je gratis verzending of een volledige terugbetaling. Het is de beste plek om online ‘smart drugs’ te kopen. Verzend met vertrouwen en geniet van deze sterk beveiligde e-apotheek omdat deze een SSL-certificaat gebruikt voor winkelen en betalingsbescherming.

KoopModa.org

BuyModa is het beste voor kopers uit Canada. De productbetaling omvat een korting van 10% voor het uitchecken met Bitcoin. Deze beste en vertrouwde leverancier biedt gratis verzending met volgnummers voor alle medicijnen van de koper, met uitzondering van enkele landen in de Europese Unie en Canada. Voor landen die niet expliciet door deze leverancier worden gedekt, wordt het gebruik van Skypax aanbevolen.com voor doorstuurdiensten.

De bestellingen worden doorgaans binnen 24 werkdagen na uw bestelling verwerkt en het kan 3-30 dagen duren voordat ze aankomen, afhankelijk van uw locatie. Als een “smart drug” -leverancier die door veel recensenten de voorkeur heeft, biedt het betalingen via Visa, MasterCard, American Express en PayPal.

BuyModa biedt een 100% tevredenheidsgarantie. Terugkerende klanten ontvangen een bonus van 20% van het aantal betaalde tablets bij elke opeenvolgende bestelling. Als je pakket vast komt te zitten bij de douane, verzendt deze leverancier je bestelling opnieuw. Als ze opnieuw verzenden en opnieuw een mislukte levering ervaren (tweemaal), zullen ze je het volledige bedrag terugbetalen. Absoluut, zonder twijfel, dit is de ultieme “smart drug”-verkoper van modafinil en armodafinil.

Afinil

Afinil.com is een andere geweldige leverancier van nootropics, inclusief andere medicijnen voor verschillende gezondheidsproblemen, waaronder kanker, HIV, diabetes, gewichtsverlies en andere zoals afgebeeld in zijn categorie. Dit is een zeker teken dat deze leverancier precies doet wat hij belooft.

De producten zijn afkomstig van goedgekeurde fabrikanten en bieden een snelle levering. Voor gedekte landen biedt het een terugzending of een volledige terugbetaling. Desalniettemin, vanwege bepaalde landen met strikte douane- en invoerwetten voor drugs, biedt het geen restitutie of terugzending. Controleer de lijst of uw land in aanmerking komt voor succesvolle levering, gratis terugzending of terugbetaling als het vastloopt bij de douane.

Voor landen die niet expliciet onder deze leverancier vallen, raadt het ten zeerste aan om Skypax te gebruiken voor doorstuurservices.

Naast andere indrukwekkende voordelen biedt deze leverancier 24% cryptokorting & 30% extra pillen voor nootropische families van medicijnen. Het biedt ook gratis Express-verzending wereldwijd voor nootropics-bestellingen.

Eufinil.com

De beste leverancier om te overwegen is ook Eufinil – de eerste en enige modafinil-leverancier die in Europa is gevestigd. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de verzending van “smartdrugs” als u binnen de EU-gebieden woont. Het wordt goed verzonden naar de meeste EU-landen en in tegenstelling tot het importeren van generieke geneesmiddelen buiten de EU, verloopt alles soepel als u deze leverancier gebruikt.

Met deze leverancier staat het garant voor een razendsnelle levertijd. Dat is sneller dan je zou bestellen bij een andere e-apotheek buiten de EU. Eufinil biedt ook een volledige geld-terug-garantie op elke mislukte levering van een bestelling. Omdat het echter een geweldige en betrouwbare e-apotheek van noötropica is, inclusief modafinil en armodafinil-pillen, hoeft u alleen voor uw producten te betalen met Bitcoin. Interessant is dat dit de veiligste manier is om online aankopen te doen en toch is deze verkoper inderdaad een solide keuze.

Dit is een shortlist van geweldige nootropic-leveranciers. De uiteindelijke keuze van de beste leverancier hangt af van uw locatie, medicijnprijzen en levertijd.

Hoe zit het met fenylpiracetam?? Waar kun je het krijgen? Helaas bieden de meeste nootropic-leveranciers dit soort medicatie niet aan. Om deze reden hebben we Amazon aanbevolen als de beste alternatieve bron of andere apotheken, maar vergeet niet om een ​​vertrouwde en legitieme apotheken te krijgen die echte medicijnen biedt.

Dosering van Modafinil versus fenylpiracetam

Als een veilig medicijn, naast het gebruik om wakkerheid te bevorderen – als recept voor slaapstoornissen, willen gezonde personen, waaronder studenten, werknemers en professionals, gewoon een concurrentievoordeel behalen door dit medicijn te gebruiken. Modafinil kan door iedereen worden gebruikt die wakker wil blijven, tot laat wil werken, hun cognitieve reacties wil verbeteren of hun stemming wil verbeteren en depressie en stress wil verslaan, naast andere nootropische effecten [14].

Afhankelijk van het doel van de behandeling raden artsen aan om Modafinil 200 mg in te nemen voor:

 • narcolepsie & OSA: eenmaal daags ‘s ochtends ingenomen;
 • SWD: ongeveer genomen. 1 uur voor aanvang van de dienst;
 • andere slaapstoornissen, voor cognitieve verbetering of productiviteitstaken.

Modafinil komt veel voor op werkplekken. Omdat het binnen 2-3 uur begint te werken, wordt het een uur voor een geplande productiviteitstaak toegediend of voor cognitieve kracht om meer te bereiken tijdens complexe taken.

Fenylpiracetam wordt acuut ingenomen in een dosering van 100-200 mg. Het moet 2-3 keer per dag worden ingenomen (in totaal een dagelijks bereik van 200-600 mg). Het lagere bereik lijkt voor de meeste mensen erg effectief, maar het gebruik van de optimale dosering is nog niet bekend.

Vanwege de sterkte is het aanbevolen om als starter te beginnen met niet meer dan 100 mg fenylpiracetam per dag. Niet meer dan 300 mg zou nodig moeten zijn. Vanwege de halfwaardetijd kunt u overwegen de dosering te verdelen in de vroege ochtend- en vroege middagdoses. Neem Fenylpiracetam niet later op de dag in, omdat het stimulerende effect mogelijk slapeloosheid kan veroorzaken.

Het wordt ten zeerste aanbevolen om geen nootropisch medicijn toe te dienen zonder overleg met een arts. De dosering moet op het juiste moment worden ingenomen, zoals voorgeschreven door een arts, inclusief dosisaanpassing afhankelijk van uw gezondheid.

Is er een verschil in bijwerkingen??

Zijn er verschillen tussen fenylpiracetam en modafinil in negatieve effecten?? Beide medicijnen vertonen dezelfde kenmerken: cognitieve voordelen, wakkerheid bevorderen en bijna dezelfde negatieve effecten hebben.

Hun bijwerkingen zijn hoofdpijn, slapeloosheid, droge mond en misselijkheid. Alle nadelige effecten zijn tijdelijk, maar als ze aanhouden, zoek dan onmiddellijk medische hulp.

Houd er rekening mee dat de negatieve effecten van modafinil enkele dagen, uren of minuten kunnen aanhouden en verdwijnen bij continu gebruik van medicatie. De bijwerkingen worden normaal ingedeeld in de volgende groepen:

 • gemeenschappelijk;
 • bijzonder;
 • en reacties op overdosering of allergie [15].

Enkele van de vaak voorkomende bijwerkingen zijn:

 • misselijkheid;
 • duizeligheid;
 • hoofdpijn;
 • slapeloosheid en anderen.

Zeldzame gevallen kunnen gebruikers het volgende ervaren:

 • depressie;
 • ongerustheid;
 • hallucinaties.

Het gebruik van modafinil kan allergische reacties op een persoon veroorzaken, zoals ernstige huiduitslag. Modafinil veroorzaakt ook waarschijnlijk duizeligheid of wazig zien. Rijd niet en bedien geen zware machines na het nemen van een noötropicum.

Fenylpiracetam-gebruikers hebben dergelijke symptomen gemeld, zoals:

 • psychomotorische agitatie;
 • dysforie;
 • vermoeidheid;
 • duizeligheid;
 • geheugenverlies;
 • diarree.

Het wordt ten zeerste aanbevolen om de nootropische medicatie niet plotseling te stoppen – het kan bijdragen aan ontwenningsverschijnselen en andere effecten. Voordat u een medicijn gebruikt, moet u een arts raadplegen.

Interactie met andere medicijnen, voedsel en alcohol

Modafinil en fenylpiracetam zijn niet voor iedereen. Ze werken het beste bij personen die gezond zijn zonder gezondheidscomplicaties. Volg uit voorzorg altijd de instructies in de bijsluiter met aanvullend advies van een arts en meng geen medicijnen.

De opmerkelijke geneesmiddelinteractie van Modafinil omvat:

 • CYP2C19 & CYP3A4/5-substraten;
 • warfarine;
 • illegale drugs (zoals MDMA of Ecstasy, methamfetamine);
 • monoamineoxidaseremmers;
 • anticonceptie medicijnen en anderen.

Dit is geen volledige lijst [16]. Houd bij het gebruik van modafinil rekening met enkele gezondheidsproblemen, waaronder:

 • hartproblemen;
 • borst, lever & nierpijn;
 • hoge bloeddruk;
 • mentale/stemmingsstoornissen (zoals manie, depressie, psychose), enz.

Het kan gezondheidsproblemen veroorzaken, waaronder matige of ernstige gezondheidsproblemen als gevolg van bijwerkingen. Het gebruik van grapefruit/sap of het mengen met alcohol kan ongekende bijwerkingen veroorzaken [17].

Dit is geen volledige lijst [18]. Veilig zijn betekent dat je bepaalde stimulerende middelen niet met andere medicijnen mag mengen. Vermijd in het beste geval het mengen van medicijnen. Vraag bij twijfel uw medisch specialist om advies. Alcohol drinken met stimulerende middelen is riskant – het kan een hoog risico op leverbeschadiging en verhoogde uitdroging of andere ongekende bijwerkingen veroorzaken.

Fenylpiracetam matig interageert met:

 • cilostazol;
 • clopidogrel;
 • dipyridamol;
 • eptifibatide;
 • prasugrel;
 • ticlopidine;
 • tirofiban.

Fenylpiracetam mild interageert met:

 • levothyroxine;
 • liothyronine;
 • schildklier uitgedroogd [19].

Let op, het is geen volledige lijst. U dient uw medisch specialist te raadplegen voordat u deze pillen inneemt.

Conclusie

Wat is het ultieme medicijn voor het door jou gewenste doel? Carfedon is 10 keer krachtiger dan Piracetam en werkt veel sneller. Dit effect zorgt ervoor dat zelfs kleine hoeveelheden ervan een enorme boost kunnen geven aan cognitie en productiviteit.

Van probleemoplossing tot concentratie en van motivatie tot geheugen, Phenylpiracetam biedt een brede verbetering van de werking van een reeks cognitieve kenmerken. Dit is hetzelfde als Modafinil – ook wel de eerste veilige “smart drug” ter wereld genoemd. Het is een veilig medicijn dat miljoenen mensen gebruiken om wakkerheid te bevorderen, de productiviteit te verbeteren en indrukwekkend meer te bereiken bij cognitieve taken – Modafinil is een krachtpatser als het gaat om cognitief verbeterende effecten.

Referenties:

 1. Cognitief versterkende effecten van modafinil bij gezonde vrijwilligers. Gepubliceerd: januari 2003. Ncbi.nlm.NIH.regering.
 2. Translationele benaderingen van frontostriatale disfunctie bij aandachtstekortstoornis/hyperactiviteitsstoornis met behulp van een gecomputeriseerde neuropsychologische batterij. Gepubliceerd: juni 2011. Ncbi.nlm.NIH.regering.
 3. Een blik op Modafinil en een ondernemersvoordeel krijgen, op de natuurlijke manier. Gepubliceerd: 7 mei 2013. Ondernemer.com.
 4. Carfedon: een krachtig racetam met unieke eigenschappen. Geplaatst: 24 juli 2014. Piracetam.netto-.
 5. Onderzoek naar stereoselectieve farmacologische activiteit van fenotropil. Gepubliceerd: 20 juni 2011. Onlinebibliotheek.wiley.com.
 6. Bepaling van carfedon in menselijke urine door micro-extractie in vaste fase met behulp van capillaire gaschromatografie met stikstof-fosfordetectie. Opgehaald: 9 april 2020. Kroegen.rsc.org.
 7. De fenotropilbehandeling van de gevolgen van organische hersenletsels. Gepubliceerd: 2005. Ncbi.nlm.NIH.regering.
 8. Complexe behandeling van epilepsie met fenotropil. Gepubliceerd: januari 2007. Europapmc.org.
 9. De effecten van scopolamine en het nootropische geneesmiddel fenotropil op de neurotransmitterreceptoren van rattenhersenen tijdens het testen van de geconditioneerde passieve vermijdingstaak. Gepubliceerd: 8 juni 2011. Koppeling.springer.com.
 10. Ervaring met fenylpiracetam versus modafinil |r/Nootropics. Opgehaald: 9 april 2020. Reddit.com.
 11. fenylpiracetam. Opgehaald: 9 april 2020. Wikipedia.com.
 12. Verboden in competitie | Stimulerende middelen. Opgehaald: 9 april 2020. Wada-ama.org.
 13. De rol van de functionele toestand van neuronale mitochondriën van de hersenschors in mechanismen van nootropische activiteit van neuroprotectors bij ratten met alloxanhyperglykemie. Gepubliceerd: 2015. Ncbi.nlm.NIH.regering.
 14. Praktisch gebruik en risico van Modafinil, een nieuw ontwakend medicijn. Gepubliceerd: 22 februari 2012. Ncbi.nlm.NIH.regering.
 15. Bijwerkingen van Modafinil naar waarschijnlijkheid en ernst. Opgehaald: 9 april 2020. Webmd.com.
 16. PROVIGIL® (modafinil) tabletten [C-IV] (PDF). Opgehaald: 9 april 2020. Toegangsgegevens.fda.regering.
 17. Modafinil mengen met alcohol. Opgehaald: 9 april 2020. erdekkingsdorp.com.
 18. Provigil (modafinil) Geneesmiddelinteracties. Opgehaald: 9 april 2020. Drugs.com.
 19. Wat is Piracetam en hoe werkt het?? Rxlist.com.

Auteur details

MBBS, MD – Psychiatrie, Consulent Psychiater

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »