Hur man behåller din sexualitet

Människor har alltid letat efter prisvärda och enkla sätt att öka deras libido, men få människor har frågat sig varför öka sin sexuella aktivitet: allt är naturligt, så varför stimulera det dessutom?

Svaret föreslår sig, mot bakgrund av moderna näringsprinciper: sexuell funktion för en vuxen är inte en prioritet, såsom arbetet i lungorna, hjärtat eller mag-tarmkanalen etc. Utan sex kommer en person inte att dö och kommer att kunna leva i många år, och i vissa fall även för livet. Kroppen, som tar emot näringsämnen från mat, fördelar dem så rationellt som möjligt för överlevnad och framväxt. Om kroppen saknar några näringsämnen, och dessa dagar saknas de mycket, så finns det inget att säga om någon normal libido.

Om du vill bli en bra älskare, bör du lära dig hur man korrekt gör en meny så att kroppen har tillräckligt med nödvändiga element, inte bara för att säkerställa vital aktivitet utan också ett aktivt sexuellt liv.

Vad du ska lägga till din kost för att säkerställa ett ljust sexliv? Det är värt att inkludera sparris, bananer, avokado, kokosnötter, kronärtskocka, räkor, ostron och tryffel i din kost. Men det här är mer exotiska produkter och inte alla har råd med dem hela tiden.

Bland de mer prisvärda produkterna i vårt klimat är det värt att försöka ghee, vetekorn, ägg, färskt viltkött, kallpressad olivolja, honung, fisklever, nötter, rotfrukter, svamp, lök, färska frukter cialis 20 mg pris och bär, vitlök och surkål.